Jumaat, 14 Disember 2012

Bakat si kecik


       Tajuk tu di tujukan khas buat Anakanda yg tercinta, Bakatnya yg boleh bermain gitar pd usia 6 tahun dan mampu menyanyi dengan baik, Alhamdulillah ank ketiga dari 3 beradik nih sangat menonjol bila di bawa ke show2 undangan menyanyi di serata tempat. Bakat yg semulajadi dan di copy paste dr Mama n Papanya yg tercinta...Sedutan vid dr Dalili si budak comel..Dan ini Vid semasa Dalili mengadakan pertunjukkan bersama kakak2nya...


Anda dengar dan nilai sendiri..Untuk lebih lanjut boleh subscribe channel You tube saya iaitu TheAmerda100  dan Amerda100...Selamat surfing

Lama tak jumpa rindu ingin bersua..

Assalamualaikum buat semua, Maafkanlah jika lama tidak mengapdate sebarang perkembangan, lantaran kesibukan dan banyaknya kerja yg perlu di bereskan, blog ni lama plak terabai. Thanks buat follower yg sanggup memollow dan membaca isi2 dalam blog ini. Teruskan dengan memollow dan mengisi ilmu2 yg blum teirisi, sama2 berkongsi pengalaman dan rencah kehidupan untuk pedoman buat semua.


Lama sungguh tidak mengapdate perkembangan anakanda tercinta, paling terbaru D sangat sibuk dengan New Album dan single dia yg berjudul " Cinta Dalam Diam" Jom kita dengar sedikit sedutan khas buat Fans2 yg tersayang..
Nantikan kemuculan Beliau dengan Single terbaru soon..Sentiasa stick with us dan sokong kami selagi termampu..Tunggu update soon dr saya mengenai kisah2 kehidupan yg terkini. Salam sejahtera dan Assalamualakum.